Ποιοι Είμαστε

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία Αβακιάν ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση από τον κ. Δανιήλ Αβακιάν στο νομό Πιερίας στις αρχές του 1950. Από την εδραίωση της μέχρι σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία και την πολύχρονη αφιέρωση στην μεταποίηση των προϊόντων που διακινεί καθώς και για τον ειλικρινή σεβασμό στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Είμαστε περήφανοι που πρωτοπορούμε στην επεξεργασία και διακίνηση των ξηρών καρπών και φρούτων και συνεχίζουμε να σεβόμαστε τους πελάτες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Από την εκκίνηση της εταιρείας το όραμα που διακατέχει την λειτουργία της έχει στηριχτεί επάνω σε δύο άξονες που είναι:

  • Η άριστη απόδοση ποιότητας στους ξηρούς καρπούς μέσα από εκσυγχρονισμένες μεθόδους παραγωγής και τυποποίησης.
  • Η σχέση ειλικρινούς συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες η οποία είναι ο κορμός για τις ανταγωνιστικές μας εμπορικές σχέσεις στην αγορά.

Οι δύο αυτοί άξονες έγιναν κατευθυντήριες γραμμές για την ανάπτυξη του επιχειρησιακού έργου της εταιρείας όχι μόνο στον νομό Πιερίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα γενικότερα. Έχουμε διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες λιανικής αλλά και χονδρικής πώλησης.   Παρόλη την εταιρική ανάπτυξη η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί μέσα στην ίδια οικογενειακή κουλτούρα και οργανωτική ελαστικότητα που συνέβαλαν προς την ανάπτυξη της.