Τρόποι Αποστολής

Για τις αποστολές εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 4,40€ έως 49,99€ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας χρεώνεται ο πελάτης εξ ολοκλήρου το κόστος το οποίο προκύπτει.


Τα έξοδα αποστολής είναι 4,40€ έως 49,99€

Δωρεάν μεταφορικά έξοδα από 50,00 € και άνω !

Οι αποστολές εξωτερικού θα ελέγχονται ξεχωριστά για κάθε χώρα, για αποστολή και μεταφορικά!


Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι 1,30€

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Σάββατο), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

 Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER.

Σημειώστε επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών.Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».